Zoover Award voor Overnachten in stijl

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Overnachten in Stijl. Zij hebben op de Vakantiebeurs in Utrecht de award voor het beste appartement van Nederland (in de categorie klein) in ontvangst mogen nemen. En dat is niet zo gek, want de appartementen worden door gasten beoordeeld met een 9,6. Met deze Zoover Award wordt er erkenning gegeven aan het zeer gewaardeerde appartement Loft 6, gelegen aan de Stationsstraat.

Overnachten in Stijl

Gasten voelen zich er thuis en keren jaar in jaar uit terug naar de stijlvolle accommodaties van Overnachten in Stijl. De authentieke en met zorg gerestaureerde stadswoningen zijn een lust voor het oog en de hotelservice is uitstekend te noemen. Elke dag werkt het team van housekeeping en hosting aan het leveren van de beste service en kwaliteit. De bedden zijn fris opgemaakt, de handdoeken liggen klaar, het ontbijt wordt aan de deur bezorgd en sommige accommodaties beschikken zelfs over een privé parkeerplek. 

Er zijn plannen om Overnachten in Stijl uit te breiden. En wel naar het buitenland. ''Jazeker, het komende jaar zullen we internationaal gaan. Nieuwsgierig naar hoe zoiets gaat, een huisje in het buitenland? Of heb je niks met massatoerisme, maar wil je wel graag reizen en een plek vinden waar de natuur de hoofdrol heeft en de tijd stilstaat? Een plek waar je ook zonder vliegtuig kunt komen? Houdt dan onze website in de gaten.'' - Diet Daleman, Overnachten in Stijl.