Impact Corona virus op de vrijetijdssector

Beste ondernemer,

Het Corona virus heeft grote impact op de Groninger vrijetijdssector. Het team van Marketing Groningen blijft zich keihard inzetten voor een sterke en positieve reputatie van Stad en Ommeland als toeristische en culturele bestemming. Zo bereiden wij een campagne voor om vakantie te komen vieren in eigen land of achtertuin zo gauw het virus is ingedamd. Ook werken we met onze lokale en landelijke partners NBTC Holland Marketing, Koninklijke Horeca Nederland, de Groningen Toerisme Coöperatie en de regio marketingorganisaties aan een gezamenlijke aanpak voor ondersteuning van de sector in deze moeilijke tijd en versneld herstel daarna. Lees er meer over op de website van het NBTC.

Ons kantoor is gesloten tot ten minste 6 april. Wij werken vanuit huis en proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Heb je vragen of wil je iets delen met ons, stuur dan een mailtje naar partners@visitgroningen.nl.

Tot slot is het hartverwarmend om te zien wat voor creatieve initiatieven er ontstaan bij ondernemers en instellingen in ons mooie Groningen. Organiseer jij iets bijzonders om deze tijd door te komen? Laat het ons weten via dit aanmeldformulier. Wij zorgen er dan voor dat jouw initiatief onder de aandacht wordt gebracht.