Gratis online bedrijfsvermelding

Voor wie?

De online bedrijfsvermelding is beschikbaar voor organisaties en bedrijven die van toegevoegde waarde zijn voor onze bezoekers. Die de toerist iets te bieden hebben: iets karaktervols, iets eigenzinnigs, iets typisch Gronings. Bijvoorbeeld overnachtingslocaties, musea, attracties, podia, restaurants en winkels.

Wat krijg je hiervoor?

  • Uitgebreide bedrijfsvermelding op www.visitgroningen.nl en partnerwebsites
  • Persoonlijke inlog voor ons dataplatform waarmee je zelf je bedrijfsinformatie kunt bijhouden
  • Altijd op de hoogte van campagnes, interessante weetjes en marketingtips via de maandelijkse nieuwsbrief voor ondernemers

Wat kost het?

De online bedrijfsvermelding is gratis voor één categorie per onderneming. Heeft je hotel ook een restaurant of een vergaderlocatie? Verhuurt je Bed & Breakfast ook kano’s? Maak dan een extra categorievermelding aan. Het voordeel van een extra vermelding is dat je een extra bedrijfsvermelding krijgt voor een andere categorie dan je hoofdcategorie. Je kunt hiermee dus teksten/foto’s specifiek voor deze categorie toevoegen om bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Ook zal je voor beide categorieen in de juiste overzichten zichtbaar worden op onze website.

Extra vermelding aanvragen 

Is je bedrijf nieuw? Vraag hier je gratis bedrijfsvermelding aan.