Aanmelden gratis bedrijfsvermelding

Let op: als jouw bedrijf al een bedrijsvermelding op visitgroningen.nl heeft dan hoef je deze vermelding niet opnieuw aan te vragen. Deze bedrijfsvermelding blijft bestaan. De informatie en afbeeldingen zijn te wijzigen door in te loggen in het ODP. De gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres waarmee de bedrijfsvermelding is aangevraagd. Wachtwoord vergeten? Klik hier

Correspondentiegegevens


Bedrijfsgegevens

De online bedrijfsvermelding is gratis voor één categorie per onderneming. Heeft je hotel ook een restaurant? Verhuurt je Bed & Breakfast ook kano’s? En wil je beide vermelden? In dat geval betaal je een meerprijs per extra vermelde categorie (€50,00 per jaar per vermelding).

Het voordeel van een extra categorievermelding is dat je een extra bedrijfsvermelding krijgt voor een andere categorie dan je hoofdcategorie. Je kunt hiermee dus teksten/foto’s specifiek voor deze categorie toevoegen om bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Ook zal je voor beide categorieen in de juiste overzichten zichtbaar worden op onze website.