Fotografie & Video

In één oogopslag een goede indruk van je bedrijf geven? Onze partner-fotografen weten precies hoe je met foto’s en video in beeld brengt wat jouw B&B, winkel, restaurant, galerie of andere onderneming anders dan anders maakt. Geef toeristen een kijkje in jouw Grunneger keuken en laat zien wat je in huis hebt.

Fotografie

Kwaliteitsvolle foto's dragen bij aan een onderscheidende uitstraling van je bedrijf. Laat een professionele fotograaf sfeerfoto's maken op locatie. Dan zorgen wij ervoor dat deze foto's op je bedrijfspagina op de website Visit Groningen getoond worden. Natuurlijk mag je de foto's ook gebruiken voor andere doeleinden.

5 sfeerfoto's €250,- 

15 sfeerfoto's €350,- 

Dat mok hebb'n

Promotievideo

Videomarketing wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Video's brengen een bedrijf online tot leven en wekken veel interesse op.  Wist je dat de gemiddelde internetgebruiker maar liefst 88% meer tijd op een website met video’s besteedt? Een verstandige keuze dus om een professionele promotievideo te laten maken. Deze video plaatsen wij voor je op de website Visit Groningen en natuurlijk ontvang je de video ook zodat je hem in kan zetten voor de promotie van je bedrijf.

Promotievideo ca. 30 sec. €400,- 

Dat mok hebb'n

360-graden fotografie

Laat je bedrijf in 360 graden vastleggen door een erkende Google fotograaf en geef je (potentiële) klanten/gasten een digitale rondleiding door je bedrijf. Hiermee laat je gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter. Naast de 360-graden foto's wordt er ook een vijftal sfeerfoto's gemaakt en wordt je bedrijf geoptimaliseerd in Google waardoor het nog beter vindbaar wordt. De 360-graden foto's worden zichtbaar gemaakt in Google Streetview. > Bekijk tour

Vanaf €395,- *

*Prijzen o.b.v. bedrijfsoppervlakte

Dat mok hebb'n