Pronkjewail-pakket

De voordelen

  • Uitgebreide bedrijfsvermelding op www.visitgroningen.nl en partnerwebsites (gratis)
  • Gratis keuze uit één van de volgende promotiemiddelen: fotografie, wervende tekst en vertaling, promotievideo of een extra categorievermelding op visitgroningen.nl
  • Tot 50% korting op extra promotiemiddelen 
  • 20% korting op adverteren (drukwerk, narrowcasting)
  • 20% korting op Groningen-producten voor ondernemers
  • Uitnodiging jaarlijkse partnerbijeenkomst Marketing Groningen
  • Gratis drukwerk (stadsgidsen, magazines). Oplage afhankelijk van bedrijfsgrootte en interesse
  • Altijd op de hoogte van campagnes, interessante weetjes en marketingtips via de maandelijkse nieuwsbrief voor ondernemers

Gratis promotietool

Binnen het Pronkjewail-pakket kun je kiezen voor één van de volgende kosteloze promotiemiddelen.

© Stella Dekker

1. Fotografie

Kwaliteitsfoto's dragen bij aan een onderscheidende uitstraling van je bedrijf. Laat een professionele fotograaf sfeerfoto's maken op locatie. Dan zorgen wij ervoor dat deze foto's op je bedrijfspagina op de website Visit Groningen getoond worden. Natuurlijk mag je de foto's ook gebruiken voor andere doeleinden.

2. Wervende tekst + vertaling naar ENG/DUI

Goede (en uiteraard foutloze) teksten zijn het visitekaartje van jouw bedrijf en zijn daarom van groot belang. Laat een pakkende tekst schrijven door een professionele tekstschrijver en maak jouw bedrijfsvermelding nog interessanter voor bezoekers. Deze tekst wordt vervolgens door een vakkundig vertaalbureau vertaald naar het Engels en Duits zodat je ook weergegeven wordt op onze Engels- en Duitstalige websites. Zo zet jij jezelf op de kaart bij internationale toeristen.

3. Promotievideo

Videomarketing wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Video's brengen een bedrijf online tot leven en wekken veel interesse op. Wist je dat de gemiddelde internetgebruiker maar liefst 88% meer tijd doorbrengt op een website met video’s? Een verstandige keuze dus om een professionele promotievideo te laten maken. Deze video plaatsen wij voor je op de website Visit Groningen en natuurlijk ontvang je de video ook zodat je hem ook zelf in kunt zetten voor de promotie van je bedrijf.

Let op: voor deze promotietool betaal je een toeslag van €50,-

4. Extra categorievermelding

Kies twee extra categorieën voor je bedrijfsvermelding op visitgroningen.nl. Heb je bijvoorbeeld een hotel met een restaurant? Bij je eerste bedrijfsvermelding plaats je tekst en foto’s over je hotel en bij je tweede vermelding over je restaurant. Handig, want zo is de informatie altijd relevant voor bezoekers aan ons portaal en ben je als bedrijf nog beter zichtbaar. Natuurlijk worden beide bedrijfsvermeldingen zichtbaar in de bijpassende overzichten op onze website.